Friday, October 4, 2013

Seminar Penyelidikan Tindakan 2013

Assalamualaikum...

Alhamdulillah... Tanggal 2 Oktober 2013 merupakan hari yang dinanti2 selama 5tahun 1/2 belajar kat IPG KSAH ni.. skema betul ayat.. :p Hari semua org kene present Kajian Tindakan masing2... Semua ketaqq lutoit bak hangggg... Alhamdulillah semuanya berjalan lancar even dapat dokter paling strict and juge penilai antarabangsaaa,,ok baru tau die adelah penilai antarabangsa n dah ade banyak degree bile lagi berape jam jek nak bentang... Fuhhh..itu tak mematahkan semangat.. Ape yang aku pikir mase tu dah tak larattt nak tanggung semua ni and nak bagi habisss je..doa banyak3 and tawakal je..heheheh...

And..................bile dah habis rase lega sangat..tapi banyak plak penambahbaikan kene buat..tu yg letih tu..Arghh...Selagi tak jilid Kajian Tindakan ni, slagi tu xleh bertenang lagi..hukhukkkkkkkkkk... Tapi xpe..boleh dah la tarik nafas lege bile dah habes present.. Tinggal nak exam jek bulan depan AND BULAN DEPAN JUGAK dah nak HABIS BELAJARRRRRRRRRRRRR.. HOYEAYHHHHHHHHH... macam tak sangka jek nak habis belajar dah kot.. tahun depan aku dah jadi seorang cikgu??? ok..banyak lagi kene perbetulkan diri ni bile nak jadi cikgu yang betul2 cikgu... :( kene get ready.......




GUD LUCK KAWAN2.... ok tak nak sedih lagi..nak sedih mase hari last berpisahhhh... huhuhuhuhuhu :')

No comments: