Saturday, November 26, 2011

Kenduri sushi

Assalamualaikum... :)


Cuti ni aku asyik nak hapdet pasal makanan jek..haha. Maklumla cuti2 ni makan jek kejenye membesokan pungkok.. Hihih. Ok, dulu aku tak la berape nak minat makan sushi.. Tapi lame2 tersuke, lagi2 memang dok layan Korea sekarang.. Kene la minat jugak makanan diorang, lagi2 seaweed.. Sangat best la.. Hahaha..

 Ok, tadi pergi Jusco nak beli barang2 buat sushi.. Bila dah puas dok cari barang, tengok2 beras nak buat sushi boleh takde..boleh bayangkan tak sebesar2 Jusco xdek stok dah berasnye. So disebabkan berase sakit hati, kami pon telah memborong sushi2 dengan banyaknye sampai tak lalu nak makan..Heheheh.. 


Sedapnye.. Yela sebelum makan semuanya sedap.. Nyummeyhhh



Ini la dikatakan kenduri Sushi :) 
Rambang mate sebab warna2 dia menarik. Hehehe



Amacam.. Rase teruja tak nak dapatkan sushi sekarang? 
Dapatkan di pasaran sekarang..Wawawaw :p



 Hehe.. Saje bg gambo ni besawww... Punyela rambang mate semua nak ambik, hah ambik.. Memang tak abis..
 Pilih cepat.. Pilih..

Monday, November 14, 2011

barang gebu2

Assalamualaikum.....

OK..apa itu barang gebu2? Nak tahu tak?.. Hekhek...barang gebu2 itu adalah..jeng jeng jengggggg...

 ok.. Ini lah barang2 gebu itu.. Cuti Deepavali hari tu dihabiskan dengan menjahit keychain2 ni.. Banyak sangat tempahan sampai tak larat nak buat. tapi ni larat lagi sebenarnye.. Heheh :) Tulisan2 ni ada depan ngan belakangnya tau mengikut permintaan customer :) Foreva gituw!


 Ini jumlah kesemua yang telah dihasilkan. Tak termasuk dengan belakangnya lagi.. T_T
ps : Saje nak tayang kain polka dot belakang tu yg telah selamat dijadikan sarung bantal :P


 Ni dah sedia untuk dihantar ke customer2 yang dikehendaki itu. OK itu sahaje.
Mood sekarang tengah menggila dan tak keruan untuk menghadapi lagi 3 paper.. Wuuuuuuu :( Malasnye nak exam.. Help meyh!!