Saturday, June 25, 2011

sayesukehati :)

Label 4 my cute stuff ;)


comel x? :) suke gile dgn warna coklat. 
warna coklat tu cam coklat cadbury.. Bile tengok boleh kenyang tau :P
Label ini telah di design oleh abg min, my abang ipar :) dan juga header di atas kite tukar je jadi sayesukehati. Edit skit supaya same dengan label my cute stuff. heheh..Tak yah pening pale nak wat design lain. Sebab comel warna coklat. Hiihih ;p

Thursday, June 23, 2011

luvly.cute.stuff

Assalamualaikum.. :)

Dah seminggu ada kat IPG KSAH. Rase macam dah lame sangat dah. Dengan kerja yang banyak gila. Ngan dapat lecturer yang sangat rajin dan berdedikasi. Hamek engkaww. Hahahah...
Ok, sekarang nak bercerita pasal my cute stuff. Cute tak? Hihihi :P Saye ni memang sukekan benda yang comel2 and colourful. Adat la tu org seni kan. Hehehe.. Sepanjang cuti sem yang lepas, untuk menghilangkan kebosanan, menjahit keychain la kerja di rumah di samping menyiapkan order kengkawan yang tak terbuat..

Sabtu, 25 June 2011 kawan kakak saye wat event wedding photography. So, kami telah diundang untuk membuka booth di sana...... Jadi ape lagi. Jait la keychain banyak2 nak jual kan...hihih :p tapi tak dapat nak join.. :( hidup di utaghaaa..memang tak selalu la dapat nak baliknyeeww... ;(



Sangat suke dengan butang yang bermacam bentuk n colourful. Kadang2 sayang nak guna tau..
Simpan jek gune untuk diri sendiri. Hihihi

ini pulewww ialah keychain yang nak digunakan la..
Ape lagi kan, Tak kan tak kenal :p

Ini antara felt2 yang telah di beli.. Combination warne yg sangat cantik.

Cantiknye warna coklat n pink ni.. Saye peminat warne coklat yg tegar! :p

Ini pule ialah love2 yang akan dijual.. Omel tak :P

Ini pulak kamera lomo. Purple itu kepunyaan Cik Rogayah suparman.

Same tak dengan lomo yang sebenar tu?..  Itu ite punye. :)

Ini la semua hasil yang telah dibuat.

Ni plak kak Iqa order nak bagi kawan die. Kak hannan

Ini dibuat khas utk Cokie.. My classmate.. ni bahagian depan....

and ni bahagian belakang..QIE n NANA.. Cweet sangat :P
i LOVE polka dottttt :p

Thursday, June 9, 2011

Selamat Tinggal


Suke sangat lagu ni,.. Rase sedih jek bile dengar and tengok video die.... :'(  Budak perempuan  dan juge bile dah besar tu sangat comelllll :)

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini


Ok
Dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini


Mana janji
Mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan


Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal


Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini


Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi


Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini


Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini


Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)


Walau ku pergi sayangku (usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal


Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)


Walau ku pergi sayangku (jangan pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal
Kau cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Wednesday, June 8, 2011

Kucing bertopengkan manusia

Kucing bertopengkan manusia...... Gelaran ini sesuai diberikan kepada ODDY a.k.a TODY a.k.a TERTODY. Hahaha... Ody ni perangai cam orang. Dah la kuat merajuk, kuat makan, kuat main dan juga kuat e ek.. Heheh.. Dia suka buat muke bosan bile die ni bosan la... Memang geram gile la kalau dia buat muke bosan dan juge baring bosan.. Budak kecik ini suke juge tido telentang cam orang... Hihihi... Makanan fevret die adalah tuna. Kalau boleh dia nak abeskan sekor jek tak nak kongsi berdua dengan adik comel die, OYIN. J
Budak ni jugak suke main air. Suka sebok2 kat air and cecahkan kaki die kat air. Geram betol kat budak debab sorang tu.. Memang tak boleh, takkan benarkan die berseorangan.. Pasti akan diambil dipeluk dan juge diciomm... Hihih.. Tak macam OYIN yang tak suka kene pegang and peluk tapi tersangat manja dan suke dibelai. Kalau time ngantok nak tido dah tu, memang suke la datang kat orang suruh usap2 dia.. Geram sangat kat budak 2 ekor ni..

Sememangnye saye seorang yang sukekan kucing!! J

Dari kecik lagi dah suke baring telentang. Ni baring kekenyangan. :)

tengok ini budak... Geramnyeeeeeeeee...

Bajet nak jadi cam beby adam kat sebelah.. Konon2 nak orang bagi perhatian kat die jugak.. hehe

baring kebosanan tak de orang nak layan die.. Hahah..

Tengah syok tido.. :P

nak conquer sekor jek makan. Ody seorang yang pelahap. Padan muke kene pelepek ngan Oyin.

Sekarang Ody dah beso.. Haha.. Gi jilat bulu Alex..Sangat debab dan geramm..

Hai.. Saye Oyin..Budak ngade... Tak suke kene peluk tapi suke kene belai.. Hihihi