Monday, September 20, 2010

oyeo aoki

OYEO AOKI
makhluk paling comelll


18 September 2010.... saye dapat beby yaw baru...comel sangat2...hehehehe....arghh..tolonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... kitorg bagi name kat die oreo.... kak yu yang suggestkan...pastu nama manja die oyeo... and nak lagi sedap kami menambah namanya iaitu OYEO AOKI...(ala2 name ank kimora gitu) heehhehe...

die terlampau comel sgt..help...oyonnn!!! kuceng ini diberi oleh SAFWAN MAHZIN sbg hadiah befday... :) tapi die bukan dimilki oleh saye seorang saje..malah beserta kawan2 saye yg sukekan kuceng....eh2....nnti ade org jeles.....heheheh..APIS...yaw patung awk bg tu pon comel sgt la....heheeh :) saye saje ckp xcomel...suke la tu..hehehe :P ngadewwwwwwwww....

syg sgt kat die...die manje...and asyik nak main jek keje die...time orang tido pon sebok nak ajak org main ngn die...gigit tangan la,kaki la..naik atas badan la wat tak mengerti..dah la comel..wat pulak muke comel..memang comel la..ahhaha :P die suke main straw...comel ngat yerr....

die ade dua beradik..sekor lagi saye tak amek kat safwan...tengok2 die suke kat amie..and amie pon suke kat dia..yeyayyyyy...hehehehe.....amis nak jage...yeyay..ahhaha ape yg saye tulis ni...so senang cite bia amie jage jek la kan..name die kinky creamyy....and nak jadi cerita die ilang..puas kitorg cari die tadi...tak jumpe....hope esok ade la die balik...sian die..bonda die (amie) risau sgt dah tu...alallala..comelnye yerrr...heheehe

malam tadi oyeo tido dalam bilik...time tu kami baru2 nak tidola kan...and tibe2 miaw die cam lain macam jek...naseb baik saye sempat tengok...die sedang mengais2 seperti ingin berak di atas blnket mun..ape lagi, saye dengan pantas dan berderas mengangkot die menuju ke bilik air sekitar jam 2pagi.....die eyakkk/e ek/mmbuang najees kat blik air...comel sgt...hahaha...(berak pon comel ke?...) so saye la yg membersihkan die.... and nak dijadikan cerita juga tadi die pergi berak sendiri kat blik air..alalaalal comel ngat yerrr..... tapi mia plak yang kene basuh...hehehe.. maklumla...ramai mak2 kat sini.. :)

setiap kali balik jek kelas mesti carik die....tak sabar nak balik bilik nak main ngn die....oyeo sungguh melekakan...ahhahaha..nape awk comel sgt hah!!!! oyonnn!!! :P


sedang bermain dgn straw fevret die...hehehhe...die suke gnggong/hangkot/ngekot/gegett bawak lari.. :)


oyeo sedang kusyuk melihat adiknye iaitu KINKY CREAMY and sedang bersame2 ngan saye stalker hanis zhalika...alalalla..cian yer...
suke sgt pijak keyboard....geramm!!!


comel sgt la tu hah!! jangan wat muke comel sgtt!!


ini adalah ank patung yg diberi oleh apis ngade... ;) omeynye yerr.....yaw yaww..hehehe

3 comments:

selalu ada cinta said...

kerlaskan uols name yayaw tu i bg ahakss..jage smpai mampos ok! haha sebaik die tak beyak atas tilam uols kalo tak, kena la sumbat dlm guni pehtu humban dlm gaung mcm abah penah buat dulu. oppss!! kenape yayaw yg last skali tu cam vuruks jew uols?ahahaaaa ;p

Anonymous said...

mampos?!???

liyana said...

mrhnye org di ats ini..huhuhu...
yela...i jage die smpai die branak pinakk..heheheeeh :P
oopss...yeke cenggitu?...hohoho :P
uollsss...yaw last tu apis bg..hohoho...vuruk di mate u,cntik di hati i...hohohoo